admin @Tesztelők Elérhető az új verzió! Valószínűleg újra be kell állítani a cél és a figyelt mappákat! A felhasználói profil bővítése miatt.
Geza Szia! Letöltöttem és lenne meg néhány apróság amit most vettem észre: Ha pause a seed és ujrainditom,akkor elölről kezdi számolni az időt, tehát az előtte eltelt időt nem folytatja Lokalizacio: balra húzás Törlés+fajl helyett Fájl és feladat törlése, jobbra húzás Csak feladat helyett Feladat törlése Mappak hozzáadása résznél: a legelején üres a cél és figyelt mappa mező , ilyenkor le kene kérdeznie a nast és kiírni az ott beállított mappakat. Továbbá a a celmappa kiírása sor kiegyenlített, míg a figyelt középre igazított. A figyelt mappa és az útvonala egy sorban van, míg a celmappa és útvonal két sorban. Jó lenne az egységessé miatt mindkettő hasonló formátumban jelenjen meg. Elfér meg valahol amikor letöltés megy mutassa az aktuálisan letöltött mennyiségét is, a sebesség után vagy elé Amikor elindul a megosztás elég sokáig mutatja meg a letöltési utolsó sebesség értéket, aztán vált át seed idő… Kiírt egy hibát néha, ami magától eltűnik, mindjárt küldöm a képet is, akkor csinálja amikor lejár a képernyő idő és újra fel kell oldani a telefont
Geza Emlékszel az első induláskor mondtad még, hogy beleteszel egy engedély kérést a Helyi hálózat bekapcsolására. Az belekerült?
admin Elvileg benne van, mondjuk tőlem sem kérdezte meg, de müködött eddig nem kellett külön engedélyeznem. Kipróbálom egy szűz telefonom amin nem volt még feltelepítve.
Geza Még dolog. Ha nem a belső hálózaton vagyok , amire most be van állítva, hanem máshol és megnyitom az appot akkor szinten hibát dob, mert nem tud csatlakozni. Elegánsabb lenne ilyenkor ,Sikertelen csatlakozás’ felirat.
Geza Az előbbi nemcsak a bejelentkezésre vonatkozik, hanem arra az esetre is amikor már csatlakoztam és a letolteseknel vagyok és egy másik hálózaton nyitom vissza az appot.
Geza Szia! Majdnem tökéletes már. Nem dobja a hibát és a letöltött mennyiség is szépen megy. Ezeket találtam: A letöltési mappa és figyelt mappa lekerheto a nasbol? Ha igen jó lenne ha automatikusan kitoltene, persze utána tetszés szerint módosítható is lenne Ez csak design: a letöltési mappa kepernyonel a Celmappa: felirat szürke , a Figyelt mappa: felirat fehér. A Celmappa módosítása gomb teljes szélességű, a Figyelt mappa tallozasa pedig középre igazított kicsi. Lehet ez direkt ilyen, nem tudom, csak gondoltam ha nem lehetne egységes
Geza Igen, nyitva az app, majd váltok másik appra, aztán vissza és akkor, majd pár másodperc után helyreáll és bejön a letöltési lista