admin De adtak indokokot. Szerintük nem ez a valós tartalom, review után átvált az app valami másra. 😅 Guideline 2.3.1 - Performance. To resolve this issue, please remove the obfuscated content from the app. If you think we’ve misunderstood the app’s functionality, please provide an explanation for the obfuscated content we found in our review. You should also provide an index of the obfuscated selectors and the un-obfuscated versions.
ga3or admin Szia, 99Ft-ot kellett fizetni. Nem kell visszautalnod, nem tétel ez. Idő hiámyaban sokat nem tudtam nyomkodni de amennyire látom eddig minden rendben működik rajta. Igen, a hőmérő egy szerinten sem oda illő állapotjelző ami kilóg a sorból. A számmal történő kijelzése elegendő.
admin ga3or Szia, nem baj ha még nem volt időd, a lényeg sikerült fel rakni, (még minidig nem értem a google-t miért van így csinálva, mikor elvileg nem kellen levonnia.) A hőmérséklet már közbe módosítva lett kapcsolható a szöveges megjelenítés.
admin Szia, Sajnos még mindig ülnek rajta nekik már a javított verzió van bent. Délután kiadom nektek is. Utoljára a kezdetekben kellett ennyit várni rájuk. Amúgy felháborító ez a fajta hozzáállásuk nem beszélve arról, hogy a licensz díj sem kevés ami kérnek érte. A google-nél ma délután már elérhető az éles verzió belőle ott nem vacakolnak ennyit. Itt meg kötelező a 14 napos 12 készülékes teszt ídőszak. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsyscode.downloadstation.downloadstation
admin Geza Szia, igen megvan a 12 készülék azzal nincs gond, a play store-ba már elérhető az app. Az Apple vacakol, kiborítóak tudnak lenni ezzel a tehetetlen várakozással.
admin Fel kellett lebbeznem az Alkalmazás felülvizsgálati Bizottságnál, hogy tovább lépjünk. Sikerült tisztázni a Apple Guideline 2.3.1 obfuscation ügyet, most kaptam egy új Guideline 5.2.3 -legalt, kell egy kis módosítás és utánna hátha sikerül. (és ennyi beleölt idő és fáradtság na meg programozási tudás után simán le seprik az egészet ha akarják. És utánna szokott az lenni, mikor ki kerül a Store-ba, hogy a kedves felhasználó felhányja, hogy miért nem ingyen van, ha meg ingyen van minek a reklám megjelenítés…..)
admin Geza Szia, sajnos még mindig küzdök velük 😅. Már nem sok lehetőség van. Pont ma kaptam megint egy elutasítási státuszt. (Guideline 4.3(a) - Design - Spam) ami azt jelenti náluk, hogy szerintük ez egy másik régebben elutasított app csak simán újracsomagolva.
admin MrEmil Szia, itt leírtam, hogy sajnos ios-en nem lesz elérhető egyenlőre. De továbbra is használható a beta verzió ami publikusra van állítva, tehát bárki telepítheti, kivéve USA account.