Geza A frissitest megnezned, beállítva 5s, de tovább tart. Elképzelhető hogy a nas lassú? Amikor bejelentkezek az első frissítés nagyon soká jön meg. A letöltési információk nem frissülnek automatikusan a beállított időközönként?
admin Geza most lesz benne egy másik idő intervallum állító ami a dsm adatokat kéri le külön, Az egyik másik tesztelőnél 500 valamennyi torrent fut és bírja
Geza Ha nálad ok, akkor hagyjuk, mert simán lehet hogy nálam van csak ez. Információ frissüléssel mi a helyzet?
admin Geza Ha nálad ok, akkor hagyjuk, mert simán lehet hogy nálam van csak ez. Információ frissüléssel mi a helyzet? nem baj benne lesz hátha segít
Geza A letöltési információ a másik kérdés, amikor ranyomsz egy torrentre és részletesebb adatokat kapok. Az nekem egyáltalán nem frissül. Plusz meg jó lenne meg belevenni, hogy mutassa hány feltöltő es letöltő van aktuálisan.
admin @Tesztelők Elérhető az új verzió! Valószínűleg újra be kell állítani a cél és a figyelt mappákat! A felhasználói profil bővítése miatt.
Geza Szia! Letöltöttem és lenne meg néhány apróság amit most vettem észre: Ha pause a seed és ujrainditom,akkor elölről kezdi számolni az időt, tehát az előtte eltelt időt nem folytatja Lokalizacio: balra húzás Törlés+fajl helyett Fájl és feladat törlése, jobbra húzás Csak feladat helyett Feladat törlése Mappak hozzáadása résznél: a legelején üres a cél és figyelt mappa mező , ilyenkor le kene kérdeznie a nast és kiírni az ott beállított mappakat. Továbbá a a celmappa kiírása sor kiegyenlített, míg a figyelt középre igazított. A figyelt mappa és az útvonala egy sorban van, míg a celmappa és útvonal két sorban. Jó lenne az egységessé miatt mindkettő hasonló formátumban jelenjen meg. Elfér meg valahol amikor letöltés megy mutassa az aktuálisan letöltött mennyiségét is, a sebesség után vagy elé Amikor elindul a megosztás elég sokáig mutatja meg a letöltési utolsó sebesség értéket, aztán vált át seed idő… Kiírt egy hibát néha, ami magától eltűnik, mindjárt küldöm a képet is, akkor csinálja amikor lejár a képernyő idő és újra fel kell oldani a telefont